WordPress

Elk traject is maatwerk, want iedere bedrijf is anders. Samen bekijken we wat jouw zakelijke uitdagingen zijn.

Voor vragen:

Meer grip op je marketing?​

Laat je gegevens achter voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Gebruiksvriendelijk

WordPress is zeer gebruiksvriendelijk. 

Flexibel

WordPress is zeer flexibel en aanpasbaar.

SEO-vriendelijk

WordPress is ontworpen op zoekmachine vriendelijkheid.

Waarom een WordPress specialist?

Als marketing specialist begrijpen we welke elementen van een website belangrijk zijn voor marketing. We weten hoe we een website moeten optimaliseren voor zoekmachines (SEO), hoe we effectieve call-to-actions (CTA’s) kunnen implementeren en hoe we een website kunnen ontwerpen die de aandacht trekt van potentiële klanten. Bovendien kunnen we hierdoor sneller en voordeliger werken omdat er geen externe web-ontwikkelaar ingeschakeld hoeft te worden. 

Digi Assets biedt een uniek ontwerp en implementatie van functionaliteit die nodig zijn. Als er een bestaande WordPress-website is, dan is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden en bij te werken. Dit omvat het uitvoeren van updates voor WordPress, thema’s, plugins of het instellen of aanpassingen van doormetingen

Het logo van het CMS WordPress

Onderhoud en problemen oplossen

Ook wanneer er al een bestaande WordPress-website is en u hulp nodig heeft bij het onderhouden of bijwerken ervan, biedt Digi Assets ondersteuning zoals helpen bij het oplossen van problemen of het uitvoeren van updates en back-ups.

WordPress specialist

WordPress is een uitstekend platform voor het bouwen en beheren van websites. Het is gebruiksvriendelijk, flexibel, SEO-vriendelijk en veilig. Voor ondersteuning of hulp bij het maken of onderhouden van een WordPress-website, kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Een computer met SEA resultaten weergegeven op het scherm

Het succes van een WordPress website bepalen

WordPress heeft veel voordelen ten opzichte van andere websiteplatforms. Het is gebruiksvriendelijk, flexibel, SEO-vriendelijk en veilig. Als allround marketing specialist denken we tijdens het ontwerpen en bouwen van de website direct aan de 

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel, mail of stuur een WhatsApp

Tools & Technieken

Met behulp van de nieuwste tools worden activiteiten die nodig zijn effectief inzetten. Nieuwe bedrijfsdoelstellingen worden behaald, bestaande resultaten worden verbeterd en er wordt bijgedragen aan de algemene groei en ontwikkeling van het bedrijf.

All round marketing specialist

Digitale marketing wordt begrijpelijk voor ondernemers. Door middel van concrete meetbare inzichten voor het hele team kunnen bedrijfsprocessen in lijn worden gezet om online bedrijfsdoelen te ondersteunen. 

Ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De online aanwezigheid verbeteren en vergroten tot het opzetten en uitvoeren van campagnes.  Of het nu gaat meer bezoekers naar de website te trekken, de naamsbekendheid te vergroten of conversies te bevorderen.

Online marketing specialist

De combinatie van een technische achtergrond en een brede kennis van digitale marketing zorgt voor een diepere kennis van zaken.

 

SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEA

Zoekmachine reclame

Digitale Strategie

Bedrijfs- en (online)mediaplannen

Wordpress

Efficiënte ontwikkeling van websites

Samenwerken?

Digi Assets ontzorgt ondernemers bij het opzetten en continueren van online activiteiten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Chat openen
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.