Webdevelopment

Elk traject is maatwerk, want iedere bedrijf is anders. Samen bekijken we wat jouw zakelijke uitdagingen zijn.

Voor vragen:

Meer grip op je marketing?​

Laat je gegevens achter voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Webdevelopment

Webdevelopment door middel van een Content Management Systeem (CMS) is een snelle en effectieve manier om een website te ontwikkelen. Een CMS is een van de meest populaire manieren om websites eenvoudig te beheren en onderhouden.

Zoekmachine-vriendelijk

Optimaal om de online zichtbaarheid vergroten.

Eenvoudig in gebruik

Intuïtieve interface voor onderhoud en beheer.

Flexibel

Van eenvoudige blogs tot complexe e-commerce sites. 

Wat is Webdevelopment?

Webdevelopment is tegenwoordig een onmisbare vaardigheid voor elke onderneming die online aanwezig wil zijn. Met de opkomst van technologie en het internet is het steeds belangrijker geworden om een website te hebben die bij de tijd is en aantrekkelijk is voor bezoekers. Een manier om dit te realiseren is door middel van een CMS (Content Management System).

Wat is een CMS?

Een CMS is een softwareplatform waarmee de gebruiker de inhoud en structuur van de website zelf kan beheren, zonder dat hiervoor programmeerervaring nodig is. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding en kennis van het beheersysteem. Het grootste voordeel van een CMS is dat het een gebruiksvriendelijke interface biedt waarmee de gebruiker de website eenvoudig kan bewerken, aanpassen en updaten. Hierdoor hoef je niet langer afhankelijk te zijn van een webdesigner of programmeur om aanpassingen te maken aan de website.

CMS als oplossing

Er zijn veel verschillende CMS systemen beschikbaar, elk met zijn eigen unieke kenmerken en mogelijkheden. Een bekend voorbeeld is WordPress, dat wereldwijd het meest gebruikte CMS is. Andere populaire CMS systemen zijn Magento, Joomla en Drupal.

Snel én efficiente websites

Naast de gebruiksvriendelijkheid is een andere belangrijke reden voor het gebruik van een CMS het feit dat je een website op een snelle en efficiënte manier zelf kunt aanpassen. Dit bespaart tijd en geld en zorgt ervoor dat je website altijd up-to-date is.

Ervaar het gemak

Kleine & grote bedrijven kunnen worden profiteren van de voordelen van van een CMS. Ervaar hoe gemakkelijk het is om professionele websites te bewerken en te onderhouden. 

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel, mail of stuur een WhatsApp

Tools & Technieken

Met behulp van de nieuwste tools worden activiteiten die nodig zijn effectief inzetten. Nieuwe bedrijfsdoelstellingen worden behaald, bestaande resultaten worden verbeterd en er wordt bijgedragen aan de algemene groei en ontwikkeling van het bedrijf.

All round marketing specialist

Digitale marketing wordt begrijpelijk voor ondernemers. Door middel van concrete meetbare inzichten voor het hele team kunnen bedrijfsprocessen in lijn worden gezet om online bedrijfsdoelen te ondersteunen. 

Ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De online aanwezigheid verbeteren en vergroten tot het opzetten en uitvoeren van campagnes.  Of het nu gaat meer bezoekers naar de website te trekken, de naamsbekendheid te vergroten of conversies te bevorderen.

Online marketing specialist

De combinatie van een technische achtergrond en een brede kennis van digitale marketing zorgt voor een diepere kennis van zaken.

 

SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEA

Zoekmachine reclame

Digitale Strategie

Bedrijfs- en (online)mediaplannen

Wordpress

Efficiënte ontwikkeling van websites

Samenwerken?

Digi Assets ontzorgt ondernemers bij het opzetten en continueren van online activiteiten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Chat openen
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.