SEA Specialist

Elk traject is maatwerk, want iedere bedrijf is anders. Samen bekijken we wat jouw zakelijke uitdagingen zijn.

Voor vragen:

Meer grip op je marketing?​

Laat je gegevens achter voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

SEA Specialist

Op zoek naar een ervaren SEA Specialist? Wij staan klaar om u te helpen bij het opzetten, beheren en optimaliseren van uw online advertentiecampagnes. Als ervaren SEA-specialist weten we als geen ander hoe belangrijk het is om uw online zichtbaarheid te vergroten en uw doelgroep te bereiken en het maximale uit de advertentiebudgetten van klanten te halen behalen. 

Het logo van Google Ads dat wordt gebruikt door onze SEA specialisten

Hands on SEA Specialist

Wij bieden een breed scala aan diensten aan om uw online aanwezigheid te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar het opzetten van nieuwe campagnes, het verbeteren van bestaande campagnes of het optimaliseren van uw advertentiebudget, wij zijn er om u te helpen. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten:

  1. Campagneopzet: Wij helpen u bij het opzetten van nieuwe campagnes in Google Ads, Bing Ads of andere online advertentieplatformen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke strategieën werken voor verschillende branches en doelgroepen.

  2. Campagnebeheer: Wij zorgen voor het dagelijkse beheer van jouw campagnes. Hierbij houden wij continu in de gaten welke advertenties goed presteren en welke niet, zodat wij snel kunnen bijsturen waar nodig.

  3. Campagneoptimalisatie: Door middel van A/B testing en andere optimalisatietechnieken zorgen wij ervoor dat uw campagnes maximaal rendement behalen en dat uw budget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

  4. Rapportage en analyse: Wij zorgen voor heldere rapportages en analyses, zodat u altijd op de hoogte bent van de resultaten van uw campagnes en waar eventuele verbeterpunten liggen.

Waarom SEA-Specialist van Digi Assets?

Als SEA-specialisten zijn wij gepassioneerd over ons vak en zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze kennis en vaardigheden. Wij werken op een transparante manier, waarbij wij onze klanten betrekken bij het proces en altijd open staan voor feedback. Daarnaast zijn wij resultaatgericht en streven wij ernaar om uw online SEA doelen te behalen.

Wij werken met een persoonlijke aanpak, waarbij wij altijd rekening houden met de specifieke wensen en behoeften van uw bedrijf. Wij denken graag met je mee en zoeken samen naar de beste oplossingen om uw online zichtbaarheid te vergroten.

Tot slot werken wij met een duidelijke prijsstructuur, waarbij wij vooraf duidelijkheid bieden over de kosten van onze diensten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u altijd waar u aan toe bent.

Neem vrijblijvend contact op!

Als SEA-specialisten staan wij klaar om uw online aanwezigheid te verbeteren. Of het nu gaat om het opzetten van nieuwe campagnes, het verbeteren van bestaande campagnes of het optimaliseren van uw advertentiebudget, wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het behalen van online succes!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel, mail of stuur een WhatsApp

Tools & Technieken

Met behulp van de nieuwste tools worden activiteiten die nodig zijn effectief inzetten. Nieuwe bedrijfsdoelstellingen worden behaald, bestaande resultaten worden verbeterd en er wordt bijgedragen aan de algemene groei en ontwikkeling van het bedrijf.

All round marketing specialist

Digitale marketing wordt begrijpelijk voor ondernemers. Door middel van concrete meetbare inzichten voor het hele team kunnen bedrijfsprocessen in lijn worden gezet om online bedrijfsdoelen te ondersteunen. 

Ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De online aanwezigheid verbeteren en vergroten tot het opzetten en uitvoeren van campagnes.  Of het nu gaat meer bezoekers naar de website te trekken, de naamsbekendheid te vergroten of conversies te bevorderen.

Online marketing specialist

De combinatie van een technische achtergrond en een brede kennis van digitale marketing zorgt voor een diepere kennis van zaken.

 

SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEA

Zoekmachine reclame

Digitale Strategie

Bedrijfs- en (online)mediaplannen

Wordpress

Efficiënte ontwikkeling van websites

Samenwerken?

Digi Assets ontzorgt ondernemers bij het opzetten en continueren van online activiteiten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Chat openen
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.