Elk traject is maatwerk, want iedere bedrijf is anders. Samen bekijken we wat jouw zakelijke uitdagingen zijn.

Voor vragen:

Meer grip op je marketing?​

Laat je gegevens achter voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Bovenaan in Google & Bing

Kom direct bovenaan in de zoekresultaten te staan.

Direct resultaat

Boek direct resultaat door snel verkeer naar je website te genereeren.

Betaal alleen voor resultaat

Het beste rendement door optimaal gebruik te maken van algoritmes.

Wat doet een SEA specialist​

Een SEA specialist is verantwoordelijk voor het opzetten, adviseren en optimaliseren van zoekmachine advertenties op zoekmachines als Google & Bing. Wij onderzoeken de meest geschikte zoekwoorden en stellen effectieve advertentieteksten op waarmee snel resultaat geboekt kan worden. Vervolgens analyseren we de prestaties van de campagnes structureel en rapporteren de resultaten.

Het logo van Google Ads dat wordt gebruikt door onze SEA specialisten

Plan succesvolle SEA campagnes

Haal meer succes uit SEA campagnes met de diepgaande kennis van een online marketing consultant. Haal meer uit zoekmachine advertenties door data te analyseren en campagnes te optimaliseren.

Plan doelgerichte SEA campagnes

Leid meer bezoekers naar de website en genereer meer conversies. Door een nauwe afstemming met andere afdelingen zoals marketing en verkoop kunnen bedrijfsdoelstellingen worden bereikt.

Een computer met SEA resultaten weergegeven op het scherm

Het hoogste rendement

Zorg voor het hoogste rendement (ROAS) door middel van efficiënte marketingcampagnes op basis van een vast budget. Onderscheid campagnes door middel van de juiste zoekwoorden te combineren met offline klantdata voor een data gestuurde targetting.


Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel, mail of stuur een WhatsApp

Tools & Technieken

Met behulp van de nieuwste tools worden activiteiten die nodig zijn effectief inzetten. Nieuwe bedrijfsdoelstellingen worden behaald, bestaande resultaten worden verbeterd en er wordt bijgedragen aan de algemene groei en ontwikkeling van het bedrijf.

All round marketing specialist

Digitale marketing wordt begrijpelijk voor ondernemers. Door middel van concrete meetbare inzichten voor het hele team kunnen bedrijfsprocessen in lijn worden gezet om online bedrijfsdoelen te ondersteunen. 

Ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De online aanwezigheid verbeteren en vergroten tot het opzetten en uitvoeren van campagnes.  Of het nu gaat meer bezoekers naar de website te trekken, de naamsbekendheid te vergroten of conversies te bevorderen.

Online marketing specialist

De combinatie van een technische achtergrond en een brede kennis van digitale marketing zorgt voor een diepere kennis van zaken.

 

SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEA

Zoekmachine reclame

Digitale Strategie

Bedrijfs- en (online)mediaplannen

Wordpress

Efficiënte ontwikkeling van websites

Samenwerken?

Digi Assets ontzorgt ondernemers bij het opzetten en continueren van online activiteiten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Chat openen
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.