Interim SEA Specialist

Elk traject is maatwerk, want iedere bedrijf is anders. Samen bekijken we wat jouw zakelijke uitdagingen zijn.

Voor vragen:

Meer grip op je marketing?​

Laat je gegevens achter voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Interim SEA Specialist tot uw dienst

Als interim specialist ben ik gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven bij het opzetten en beheren van online advertentiecampagnes. In dit artikel vertel ik je meer over mijn diensten en waarom ik de juiste partner ben voor jouw bedrijf.

Wat mag je van een Interim SEA Specialist verwachten?

Als interim SEA-specialist bied ik verschillende diensten aan om jouw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van online succes. Hieronder vind je een overzicht van mijn diensten:

  1. Strategie- en campagneontwikkeling: Ik help bij het opzetten van nieuwe campagnes, het ontwikkelen van een strategie en het opstellen van een budgetplan.

  2. Campagnebeheer: Ik zorg voor het dagelijkse beheer van jouw campagnes. Hierbij houd ik continu in de gaten welke advertenties goed presteren en welke niet, zodat ik snel kan bijsturen waar nodig.

  3. Campagneoptimalisatie: Door middel van A/B testing en andere optimalisatietechnieken zorg ik ervoor dat jouw campagnes maximaal rendement behalen en dat jouw budget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

  4. Rapportage en analyse: Ik zorg voor heldere rapportages en analyses, zodat jij altijd op de hoogte bent van de resultaten van jouw campagnes en waar eventuele verbeterpunten liggen.

Waarom Digi Assets?

Als interim SEA-specialist heb ik ruime ervaring in het opzetten en beheren van online advertentiecampagnes voor verschillende bedrijven en branches. Ik werk op een transparante manier, waarbij ik mijn klanten betrek bij het proces en altijd open sta voor feedback. Daarnaast ben ik resultaatgericht en streef ik ernaar om jouw online doelen te behalen.

Ik werk met een persoonlijke aanpak, waarbij ik altijd rekening houd met de specifieke wensen en behoeften van jouw bedrijf. Ik denk graag met je mee en zoek samen naar de beste oplossingen om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Tot slot werk ik flexibel en kan ik snel inspringen wanneer jouw bedrijf extra ondersteuning nodig heeft bij het opzetten en beheren van online advertentiecampagnes. Of het nu gaat om een tijdelijke vervanging of om extra ondersteuning bij drukke periodes, ik ben er om jouw bedrijf te helpen.

Neem vrijblijvend contact op!

Als interim SEA-specialist sta ik klaar om jouw bedrijf te ondersteunen bij het opzetten en beheren van online advertentiecampagnes. Met ruime ervaring en een persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat jouw online doelen worden behaald. Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. Samen werken wij aan het behalen van online succes!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel, mail of stuur een WhatsApp

Tools & Technieken

Met behulp van de nieuwste tools worden activiteiten die nodig zijn effectief inzetten. Nieuwe bedrijfsdoelstellingen worden behaald, bestaande resultaten worden verbeterd en er wordt bijgedragen aan de algemene groei en ontwikkeling van het bedrijf.

All round marketing specialist

Digitale marketing wordt begrijpelijk voor ondernemers. Door middel van concrete meetbare inzichten voor het hele team kunnen bedrijfsprocessen in lijn worden gezet om online bedrijfsdoelen te ondersteunen. 

Ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De online aanwezigheid verbeteren en vergroten tot het opzetten en uitvoeren van campagnes.  Of het nu gaat meer bezoekers naar de website te trekken, de naamsbekendheid te vergroten of conversies te bevorderen.

Online marketing specialist

De combinatie van een technische achtergrond en een brede kennis van digitale marketing zorgt voor een diepere kennis van zaken.

 

SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEA

Zoekmachine reclame

Digitale Strategie

Bedrijfs- en (online)mediaplannen

Wordpress

Efficiënte ontwikkeling van websites

Samenwerken?

Digi Assets ontzorgt ondernemers bij het opzetten en continueren van online activiteiten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Chat openen
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.