Elk traject is maatwerk, want iedere bedrijf is anders. Samen bekijken we wat jouw zakelijke uitdagingen zijn.

Voor vragen:

Meer grip op je marketing?​

Laat je gegevens achter voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Meer bekendheid online

SEO zorgt voor meer vertrouwen en naamsbekendheid op het internet.

Langer termijn effect

SEO zorgt voor een positieve resultaten voor een langer termijn.

relevantere bezoekers

Door relevante content worden de juiste bezoekers aangetrokken.

Wat doet een SEO specialist?

Als SEO specialist verbeteren de zichtbaarheid en ranking van een website op zoekmachines zoals Google & Bing. Dit bevat zoekwoordonderzoeken, optimalisatie  van de website structuur en het verbeteren van de content op de website. De resultaten van verkeer naar de website worden geanalyseerd en vormen input om de performance opnieuw aan te scherpen en verder te verbeteren.

SEO of zoekmachine optimalisatie concept. Papier met SEO-ideeën of plan, kopje koffie en smartphone op houten tafel

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten omvatten alle resultaten van zoekmachines onder de advertenties. Dit zijn naast zoekresultaten ook afbeeldingen, videos, locaties, reviews en bedrijfsprofielen (Google My Business).

De algoritmes van Google worden verbeterd waardoor de dit een grotere invloed is gaan spelen op de organische resultaten. 

Bruikbare SEO informatie

Juiste interpretaties van analyses op de website kunnen bruikbare informatie voor de onderneming op leveren.  Ondoorzichtige data wordt vertaald naar een duidelijk overzicht van cijfers en statistieken zodat er data gedreven gestuurd kan worden.

Een computer die de resultaten weergeeft van een digitale marketing strategie.

Search Experience Optimization (SEO)

Inmiddels is Search Engine Optimization een verouderde term geworden. Door de ontwikkeling van algoritmes wordt er nu gesproken over Search Experience Optimization (zoek-ervaring optimalisatie). De tijd waarin zoekmachines konden worden gefopt door middel van slimme trucs heeft plaats gemaakt voor een tijd waarin Google op basis van het “semantisch zoeken” daadwerkelijk opzoek is naar het meest relevante zoekresultaat waar de klant op dat moment behoefte aan heeft.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel, mail of stuur een WhatsApp

Tools & Technieken

Met behulp van de nieuwste tools worden activiteiten die nodig zijn effectief inzetten. Nieuwe bedrijfsdoelstellingen worden behaald, bestaande resultaten worden verbeterd en er wordt bijgedragen aan de algemene groei en ontwikkeling van het bedrijf.

All round marketing specialist

Digitale marketing wordt begrijpelijk voor ondernemers. Door middel van concrete meetbare inzichten voor het hele team kunnen bedrijfsprocessen in lijn worden gezet om online bedrijfsdoelen te ondersteunen. 

Ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De online aanwezigheid verbeteren en vergroten tot het opzetten en uitvoeren van campagnes.  Of het nu gaat meer bezoekers naar de website te trekken, de naamsbekendheid te vergroten of conversies te bevorderen.

Online marketing specialist

De combinatie van een technische achtergrond en een brede kennis van digitale marketing zorgt voor een diepere kennis van zaken.

 

SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEA

Zoekmachine reclame

Digitale Strategie

Bedrijfs- en (online)mediaplannen

Wordpress

Efficiënte ontwikkeling van websites

Samenwerken?

Digi Assets ontzorgt ondernemers bij het opzetten en continueren van online activiteiten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Chat openen
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.