Content Marketing

Elk traject is maatwerk, want iedere bedrijf is anders. Samen bekijken we wat jouw zakelijke uitdagingen zijn.

Voor vragen:

Meer grip op je marketing?​

Laat je gegevens achter voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

De juiste boodchap

Relevant boodschappen in de juiste context.

De juiste doelgroep

Op maat gericht aan de doelgroep.

Op het juiste moment

Op het juiste moment van de marketing funnel.

Wat is Content Marketing?

Een van de belangrijkste elementen van content marketing is het creëren van interessant en waardevol content. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van blogposts, infographics, video’s, e-books en social media-updates zijn. Door middel van content marketing wordt er bepaald welke content het meest relevant is om over te schrijven op welk moment en op welke manier dit aan de aangeboden producten en diensten kunnen worden gekoppeld om op die manier de aandacht van de doelgroep te trekken.

De juiste content, voor elk kanaal

De juiste mensen bereiken met je de juiste content via de website, social media-kanalen, e-mailmarketing of advertenties.

Analyseren & optimaliseren van content

Door te meten hoe de inhoud door de doelgroep wordt ontvangen kan er worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. De strategie aanpassen op basis van deze gegevens om het rendement te verhogen. 

Effect van een Content Marketing bureau

Waardevolle content voor de doelgroep zorgt voor een inhoudelijke en effectieve bijdrage aan de te bereiken marketingdoelen.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel, mail of stuur een WhatsApp

Tools & Technieken

Met behulp van de nieuwste tools worden activiteiten die nodig zijn effectief inzetten. Nieuwe bedrijfsdoelstellingen worden behaald, bestaande resultaten worden verbeterd en er wordt bijgedragen aan de algemene groei en ontwikkeling van het bedrijf.

All round marketing specialist

Digitale marketing wordt begrijpelijk voor ondernemers. Door middel van concrete meetbare inzichten voor het hele team kunnen bedrijfsprocessen in lijn worden gezet om online bedrijfsdoelen te ondersteunen. 

Ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De online aanwezigheid verbeteren en vergroten tot het opzetten en uitvoeren van campagnes.  Of het nu gaat meer bezoekers naar de website te trekken, de naamsbekendheid te vergroten of conversies te bevorderen.

Online marketing specialist

De combinatie van een technische achtergrond en een brede kennis van digitale marketing zorgt voor een diepere kennis van zaken.

 

SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEA

Zoekmachine reclame

Digitale Strategie

Bedrijfs- en (online)mediaplannen

Wordpress

Efficiënte ontwikkeling van websites

Samenwerken?

Digi Assets ontzorgt ondernemers bij het opzetten en continueren van online activiteiten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Chat openen
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.