Freelance SEA Specialist

Elk traject is maatwerk, want iedere bedrijf is anders. Samen bekijken we wat jouw zakelijke uitdagingen zijn.

Voor vragen:

Meer grip op je marketing?​

Laat je gegevens achter voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Freelance SEA Specialist nodig?

Als freelancer ben ik gespecialiseerd in het opzetten, beheren en optimaliseren van online advertentiecampagnes. Ben je op zoek naar een ervaren vakman om jouw online aanwezigheid te transformeren? Digi Assets is een Freelance SEA Specialist, de digitale aannemer die jouw digitale succes bouwt met doordachte en resultaatgerichte Search Engine Advertising (SEA) strategieën.

Slimme Bouwplannen voor Meer Zichtbaarheid

Digi Assets is niet zomaar een SEA-expert; we zijn de architect van doelgerichte campagnes die jouw bedrijf in de schijnwerpers plaatsen. Of het nu gaat om het vergroten van websiteverkeer, het verbeteren van conversieratio’s of het stimuleren van online verkoop – wij hebben de juiste bouwplannen om jouw doelen te verwezenlijken.

AIf je nu op zoek bent naar het opzetten van nieuwe campagnes, het verbeteren van bestaande campagnes of het optimaliseren van jouw advertentiebudget, we staan klaar om je te helpen. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten:

  1. Campagneopzet: Hulp bij het opzetten van nieuwe campagnes in Google Ads, Bing Ads of andere online advertentieplatformen. Door jarenlange ervaring weet ik precies welke strategieën werken voor verschillende branches en doelgroepen.

  2. Campagnebeheer: Ik zorg voor het dagelijkse beheer van jouw campagnes. Hierbij houd ik continu in de gaten welke advertenties goed presteren en welke niet, zodat ik snel kan bijsturen waar nodig.

  3. Campagneoptimalisatie: Door middel van A/B testing en andere optimalisatietechnieken zorg ik ervoor dat jouw campagnes maximaal rendement behalen en dat jouw budget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

  4. Rapportage en analyse: Ik zorg voor heldere rapportages en analyses, zodat jij altijd op de hoogte bent van de resultaten van jouw campagnes en waar eventuele verbeterpunten liggen.

Waarom kiezen Digi Assets?

Als freelance SEA-specialist ben ik gepassioneerd over mijn vak en ben ik continu bezig met het verbeteren van mijn kennis en vaardigheden. Ik werk op een transparante manier, waarbij ik mijn klanten betrek bij het proces en altijd open sta voor feedback. Daarnaast ben ik resultaatgericht en streef ik ernaar om jouw online doelen te behalen.

Ik werk met een persoonlijke aanpak, waarbij ik altijd rekening houd met de specifieke wensen en behoeften van jouw bedrijf. Ik denk graag met je mee en zoek samen naar de beste oplossingen om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Tot slot werk ik met een duidelijke prijsstructuur, waarbij ik vooraf duidelijkheid bied over de kosten van mijn diensten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je altijd waar je aan toe bent.

Meetbare Resultaten, Geen Gokwerk

Als jouw digitale aannemer gaan we verder dan klikken en vertoningen. We leveren meetbare resultaten, zodat je precies kunt zien hoe jouw investering zich vertaalt naar tastbaar succes. Als freelance SEA specialist optimaliseer ik voortdurend campagnes om de ROI te maximaliseren en de concurrentie een stap voor te blijven.

Samenwerken voor Succes

Wij geloven in een partnerschap dat is gebouwd op open communicatie en samenwerking. Als jouw digitale aannemer luisteren we naar jouw bedrijfsdoelen en creëren we op maat gemaakte SEA-strategieën die naadloos aansluiten op jouw visie.

Toekomstgerichte Digitale Groei

Met een scherp oog op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de digitale wereld, zorgen we ervoor dat jouw SEA-strategie niet alleen vandaag werkt, maar ook morgen en in de toekomst. Bereid je voor op duurzame online groei. 

Neem vrijblijvend contact op!

Klaar om de digitale skyline te domineren? Neem vandaag nog contact op. Digi Assets is je digitale aannemer die jouw online succesverhaal gaat bouwen! 

Als freelance SEA-specialist sta ik klaar om jouw online aanwezigheid te verbeteren. Of het nu gaat om het opzetten van nieuwe campagnes, het verbeteren van bestaande campagnes of het optimaliseren van jouw advertentiebudget, ik heb de kennis en ervaring in huis om jou te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. Samen werken wij aan het behalen van online succes!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel, mail of stuur een WhatsApp

Tools & Technieken

Met behulp van de nieuwste tools worden activiteiten die nodig zijn effectief inzetten. Nieuwe bedrijfsdoelstellingen worden behaald, bestaande resultaten worden verbeterd en er wordt bijgedragen aan de algemene groei en ontwikkeling van het bedrijf.

All round marketing specialist

Digitale marketing wordt begrijpelijk voor ondernemers. Door middel van concrete meetbare inzichten voor het hele team kunnen bedrijfsprocessen in lijn worden gezet om online bedrijfsdoelen te ondersteunen. 

Ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De online aanwezigheid verbeteren en vergroten tot het opzetten en uitvoeren van campagnes.  Of het nu gaat meer bezoekers naar de website te trekken, de naamsbekendheid te vergroten of conversies te bevorderen.

Online marketing specialist

De combinatie van een technische achtergrond en een brede kennis van digitale marketing zorgt voor een diepere kennis van zaken.

 

SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEA

Zoekmachine reclame

Digitale Strategie

Bedrijfs- en (online)mediaplannen

Wordpress

Efficiënte ontwikkeling van websites

Samenwerken?

Digi Assets ontzorgt ondernemers bij het opzetten en continueren van online activiteiten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Chat openen
Stel een vraag
Stel gerust een vraag als je er niet uit komt.